fbpx

Ontdek jouw 100% slaapverschil!

Twaalf-Twaalf: het slaapverschil

Lekker slapen, goed leven

Je brengt ongeveer een derde van je leven door in bed. Veel, nietwaar? Waarom dan tijd verspillen door slecht te slapen? Een goede nachtrust is van levensbelang en daarbij is de kwaliteit van een bed erg belangrijk.

Verandering doet slapen

Met Twaalf-Twaalf brengen wij verandering in jouw kwaliteit van slapen. Door jarenlange ervaring hebben wij de nodige kennis vergaard rond slapen. Deze cijfers en statistieken zorgden voor de ontwikkeling van een interessante theorie: een totale slaapervaring bestaat uit de combinatie van verschillende elementen. Om jou deze ervaring optimaal te laten beleven, bedachten we een vernieuwend systeem: het slaapverschil.

Ons doel is streven naar een 100% slaapverschil: het verschil van hoe je nu slaapt tegenover hoe wij willen dat jij slaapt. Wij leren jou en jouw slaapgewoonten, klachten en wensen kennen aan de hand van onze slaapverschiltest en een goed gesprek. Neem ons in vertrouwen, zo komen wij voor jou tot de beste oplossing.

100% slaapverschil

Hoe berekenen wij het slaapverschil dan? Een goede nachtrust bestaat uit meer dan een kwaliteitsmatras. Het hoofdkussen, bedbodem en zelfs deken zorgen ervoor dat jij uitgerust opstaat! Ieder onderdeel heeft zijn eigen inbreng in dit proces. Elk deel zorgt voor een betere slaap. Ben je toe aan een nieuw matras en bodem? Dan zorgt dit voor een 80% betere slaapkwaliteit! Ga je voor het hele pakket? Dan zorgen wij voor het 100% slaapverschil door onze jarenlange expertise.

Voor ieder wat wils

Zoals zebra’s allen een verschillende pyjama dragen, zo ook is ieder mens anders, dat weten we bij Twaalf-Twaalf. Daarom zijn wij niet afhankelijk van een bepaald merk. Ons ruime aanbod is steeds van uitstekende en Belgische kwaliteit. Met persoonlijk advies zoeken wij samen met jou de beste oplossing. Zo slaapt u snel weer op twee oren.

Maak de cirkel rond

Om de cirkel van het slaapverschil rond te maken, is een gezellig en goed ingericht interieur een must. Toffe design meubeltjes? Bijpassende gordijnen? Wij adviseren jou met plezier! En geen goede nachtrust zonder goed zittende pyjama, nietwaar? Of net voor het slapen gaan een lekker bad nemen en je wentelen in een zachte badhanddoek. Ga voor het volledige verschil, vertrouw op Twaalf-Twaalf.

In goede handen

Kom langs in een van onze twee gezellige toonzalen en laat je meevoeren in onze slaapverwekkende wereld. Als familiebedrijf weten wij hoe belangrijk vertrouwen en loyaliteit is. Bij ons zijn jij en je slaap in goede handen.

Ontdek jouw 100% slaapverschil.

Doe de test