fbpx

Ontdek jouw 100% slaapverschil!

Hoeveel is je slaap jou waard?

Goed slapen is van levensbelang, je brengt ongeveer een derde van je leven in je bed door. Dan kan je maar beter goed liggen. Waarom zou je niet bewust investeren in jouw slaapkwaliteit? Want er is een groot verschil tussen 75% slaapverschil en 100% slaapverschil. Iedere dag dat we in een bed slapen dat niet is afgestemd op onze slaapgewoonten is een gemiste kans! Echt goed slapen komt nu eenmaal niet vanzelf. 100% slaapverschil kan pas worden bereikt wanneer je bodem, matras, textiel en kussen zijn afgestemd op jouw noden en gewoonten.

We dagen je uit; denk er zelf eens over na… Wanneer jouw slaapkwaliteit zijn absolute maximum bereikt, hoeveel is dat je waard? Hoeveel is je slaap jou waard? In 2020 vragen wij aandacht voor deze prangende vraag. In eerste plaats voor jou, maar ook voor Cliniclowns. Gedurende het hele jaar sparen wij geld bij elkaar om te doneren aan dit fantastische goede doel. Wij geloven immers sterk dat wij op onze manier een steentje kunnen bijdragen aan het welzijn van anderen.

60% slaapverschil dankzij de juiste matras.

Gemiddeld geven we per Belgisch huishouden jaarlijks zo’n 1.645 euro uit aan kledij en schoenen. Dat is zo’n 19.740 euro gespreid over 12 jaar, want jouw matras gaat gemiddeld zo’n 12 jaar mee. Een goede matras, perfect afgestemd op jou, kost je op 12 jaar veel minder en heeft zoveel meer impact op jouw gezondheid.

20% slaapverschil bekom je met de ideale bodem.

Jouw bedbodem gaat gemiddeld 20 jaar mee alvorens deze aan vervanging toe is. Zou jij hier evenveel investeren als je zou doen aan jouw hobby’s? In België geven we ongeveer 7,2% uit aan onze hobby per gezin. Bekeken over 20 jaar gaat dit over 51.500 euro per huishouden. Jouw bedbodem draagt, net zoals jouw hobby, bij aan jouw fysieke en mentale gezondheid. De moeite waard dus om bij stil te staan. Investeer in jezelf.

10% slaapverschil met dank aan jouw perfecte kussen.

De laatste 10 jaar ging het aantal sportende landgenoten de hoogte in. Zo’n 7 op de 10 Vlamingen doet aan sport en velen onder hen beoefenen zelfs meerdere sporten per week. Beeld je eens in voor slechts 1 jaar: het inschrijvingsgeld per club, de kledij, de schoenen en het overige materiaal dat je nodig hebt om jouw sport(en) te beoefenen… Je investeert een hele smak geld in jouw gezondheid door te sporten, maar slaap je ook op een goed kussen?

10% slaapverschil wordt gecreëerd door goed bedtextiel.

Hoeveel gezinnen ken jij zonder tv, gsm of smartphone, microgolf oven, wasmachine, auto, en ga zo maar door… De ene vorm van technologie is al duurder dan de andere. Maar één voor één zijn we bereid hiervoor in onze portefeuille te duiken. Het bedtextiel waar je dagelijks in slaapt is minstens even belangrijk. Ze dragen, in tegenstelling tot alle blauwe schermen in ons leven, bij aan onze slaapervaring. Het bedtextiel vinden dat echt bij jou past geeft je een uniek comfort en is de moeite waard. Test het zelf uit!

Ontdek jouw 100% slaapverschil.

Doe de test